fredag, mars 14, 2008

Vaksine: Dukoral

I dag var det på tide å ta ducoral igjen.Det er en oral Koleravaksine som skal hjelpe mot magesjau.

Man skal unngå mat og drikke i en time før og en time etter vaksinasjon. Og den siste dosen skal tas ca en uke før avreise. Jeg bestemte meg for å ta vaksina før jeg skal spise frokost jeg.
Her er konvolutten jeg fikk fra helsestasjonen der jeg fikk de andre vaksinen.
Det inneholdt to slike doser,men jeg har jo allerede tatt den første dosen så dette var den siste dosen jeg trengte å ta for denne gang...
her er vannet blandet med bruspulveret ser det ikke godt ut ???? Det lukter som bacardi razz,skulle tro at det var noe som kunne gjøre at det var lettere å drikke....
Men etter å ha ristet og tilført dette i glasset virker det dauere og litt mer saltere og jeg er usikker på om jeg noen gang kommer til å klare bacardi razz igjen.... Dette bildet er vel dekkende for hvor godt jeg synes denne drikke vaksinen er? holdt på å brekke meg flere ganger men var flink og fikk den ned så da gjenstår det bare malariapillene så er man klar for å dra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha... jeg må innrømm æ flire litt no ja.... Va jo vitne te den første deln av den orale vaksina å det va ganske så arti!!! hehe! Du får ha en rikti så god tur, bli kjedli utn dæ på Lhmr...Ska følg godt med på bloggen sjuh!

frk.Hardanger sa...

hehe ja ;) du var så heldig å få et live show med den drikkingen...