fredag, mars 14, 2008

Horoskop uke 12-17

Slenger inn ett horoskop for uke 12- 17.Kommer jo tidlig hjem i uke 17,men kan jo være interessant å se om det stemmer...

  • Uke 12: Svigerfamilien kan skaffe deg endel hodebry denne uken. Du får prøve å finne en utvei ut av det hele,men det er kanskje ikke mulig å unngå en eller annen form for konfrontasjon. Det kan bli endel uro innad i familien. Et uforsiktig øyeblikk med bruk av penger kan forårsake finansielle jordskjelv, og dette har du ikke råd til.

  • Uke 13: Denne uken må du erkjenne at verden er litt mer kronglete og mennesker litt mer kompliserte enn du trodde. Du må bare være realistisk og gjøre ditt beste. Det er viktig at du finner ut hva som er mulig å få til,både kortsiktig og langsiktig. Du trenger i hvertfall en fremdriftsplan.

  • Uke 14: Denne uken må du ikke la gode muligheter gå fra deg. Du har en tendens til å overse en del viktige ting som skjer rundt deg. Denne uken må du være flinkere til å være på plass der det skjer noe viktig. Finansielle spørsmål tar en uventet positiv vending, særlig når det gjelder ting som har med spekulasjoner å gjøre.

  • Uke 15: alt påbegynt arbeid må gjøres ferdig når du går i gang med nye prosjekter. Reisende vil finne endel forsinkelser som de ikke kan ha kontroll over. Tap og skuffelser kan skje innemellom denne uken. Pass også godt på helsen. Du kan risikere å få en kraftig forkjølelse på grunn av det skiftende været. Et eldre familiemedlem kan forårsake en del bekymringer.

  • Uke 16: Pass på at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene. Dersom du har noen som jobber for deg hjemme, så pass på at disse gjør en god jobb. De kan komme til å påføre deg store skader hvis du ikke passer på. Romantikken vil oppleve et grundig oppsving i løpet av uken.

  • Uke 17: folk rundt deg synes å være i dårlig humør, men ikke la dem ødelegge planene dine. Hvis du føler at de distraherer deg, så la dem være hjemme. Den som kjører bil, bør være forsiktig på veien, en motorstopp kan forekomme, og derfor bør du sjekke bilen ordentlig før du setter av sted.

Ingen kommentarer: