søndag, mars 17, 2013

Reklamasjonssak

Da har jeg fått behandlet min første reklamasjonssak. Jeg hadde laget en duk til min store storebror som de fikk i julegave ett eller annet år. Etter å vært i bruk, samt at den hadde tatt en tur i vaska så den slik ut:


Vet ikke helt hvilket vaskeprogram som ble benyttet, men det var raknet på sidene og det var bare å finne ut hvordan man skulle fikse denne duken. Satte i gang etter jul og ble ferdig sånn ca i slutten av februar. Nå ser duken slik ut:


For at det ikke skal rakne igjen så har jeg håndsydd rundt hele duken. Deretter har det vært iherdig telling og man har forsøkt å plassere alle stingene på riktig sted.

Dette er det eneste som er igjen fra den opprinnelige duken, med unntak av stoffet som duken er laget av. Så da gjenstår det å se om store storebror blir fornøyd. Sitter og vurderer om man skal få bestilt seg merkelapper med vaskeanvisninger.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vaskeanvisning er vel en selvfølge i den informasjonens tidsalder vi lever i?

frk.Hardanger sa...

Med tanke på at man er i informasjonens tidsalder burde det vært ganske lett å søke opp informasjonen hos familie og venner, eventuelt nettet...

Men ser jo et potensiale for å skaffe seg merkelapper :)