torsdag, mars 28, 2013

Påskepjon

Glad påske til dere alle! Jeg har visst glemt å sende påskekort til venner og familie i år også... Er jo alltid en mulighet til neste år! Når man endelig har påskefri har man muligheten til å sove lenge og tid til å gjøre ting man ikke har fått gjort på lenge. Man har tenkt man skal rydde litt, men det blir ofte med tanken. I dag er jeg halvveis i det lille store ryddeprosjektet mitt. Det store store prosjektet venter jeg litt til med, har man utsatt det i ett år så kan man sikkert vente et par dager til...

Jeg lot meg i hvert fall distrahere i dag til å få gjennomført et lite pjone prosjekt som jeg begynte på i går kveld. Det kan nemlig være relativt kaldt på kontoret. Jeg er ikke den som er mest frysen av meg, men det hender at selv jeg synes det blir i overkant kaldt. Man har følelsen av å sitte i et kjølerom.
Jeg har allerede ett par flotte rosa pulsvanter som jeg bruker på kontoret, men de er ikke alltid like praktiske når man sitter ved tastaturet. Dermed bruker man de første dagene på litt påskepjon slik at man har ett par som fungerer når man sitter ved tastaturet og knaster i vei...

Det er verken den beste fargegjengivelsen, eller den beste håndmodellen. Jeg har ikke pianofingre, men klarinettfingre som det ble sagt den gangen jeg skulle få tildelt instrument i skolekorpset.
Men hva skal man gjøre når man ikke har andre modeller til rådighet samtidig som man skal være fotograf. Jeg hadde jo hvert fall ikke tålmodighet til å vente til det ble dagslys til å vise frem resultatet. 
Så da er det bare å finne noen nye prosjekter  å holde på med. Noen tips?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er det frekt å ønske seg sånne til jul? :p
(Jeg ble så glad i vottene sist gang...)

frk.Hardanger sa...

Aldri frekt å ønske seg ting til jul!!! :)

Meira Shana sa...

Love hardanger! Took a class and loved it - but did not continue.

I visited with a friend in Germany and her mother made a beautiful lampshade with hardanger. Outstanding.

I also bought a pjoning hook and have not used it.

I wish I could speak your language. It's frustrating to only speak one language and translations are not good.

My mother was born in Lithuania and spoke about 6 languages - before arriving in the USA. By the time I was born, the only language spoken was English. Very sad.

Hope this comes to welcome you, as your website welcomed me.