fredag, februar 01, 2013

Stas med noe nytt...

På vei hjem fra jobben ble jeg invitert på en utflukt. Egentlig var planen å handle inn ett par ting på tilbud og ett par bursdagsgaver. Men når man får en forespørsel om noe nytt og spennende så takker man vel ikke nei?!
Etter middagen var spist ble det en liten tur innom en butikk som kan betegnes som en absolutt favoritt. Nemlig han svenske Chlas! Han hadde nå tatt inn ett par spreke ting som jeg fant ut at jeg brått hadde bruk for.
Det er helt naturlig å ha hansker og oppvaskkost med freske farger og fine blomster. Likte også den lille marihøna som er plassert på hanskene! Blir jo nesten motivert for å vaske
Siden jeg nå får det fint og rent rundt meg så kan jeg jo tenne tusen lys og lese videre på bloggen til Herr Pseudo. Blir spennende å se hva herren måtte finne på å skrive videre.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Kanskje på tide med en liten kjøpestopp hos frøken Hardanger også.

frk.Hardanger sa...

Nei da veit jeg ikke hva jeg skal gjøre... Men har kjørt ett litt strengere regime hittil i år.

Anonym sa...

Herr Pseudo er direkte passiv på bloggefronten. Dessuten trenger han assistanse med utforming av bloggen. Han tilbringer jo mer tid på hardangerbloggen enn sin egen. Meget fine oppvaskhansker. Skal se om jeg finner et parti av dem på Havaristen neste gang!

Sigrun sa...

Ja du trengte dem HELT sikkert........