mandag, desember 31, 2012

Av og til må man bare forsøke noe nytt!

Jeg kjenner en shopaholic som i 2013 skal på avrusning! Det står det respekt av. At man tar et så aktivt valg for å endre en vane som vi alle har, med en så brå endring! Kjøpestopp står det respekt av!
Sigrun ble også inspirert og ville også innføre kjøpestopp for stoffavdelingen! Jeg har noen hardangerremser som skal klippesrene så vil hun kunne få ett nytt tilskudd til samlingen sin! Ikke dumt da jeg fikk så mye fint fra henne i julegave! 2013 blir for min del et år der jeg skal forsøke å blogge mer!

Jeg hadde bursdag rett før julaften, og jeg fikk da fantastiske gaver fra familie og venner!
Jeg fikk boken "just sweet" skrevet av Manuela Kjeilen. Manuela sin blogg er jo fantastisk, og det skal vel endel til at jeg klarer å matche den. Når jeg bladde i boken kom jeg og mine gjester frem til at det burde være en genial ide å forsøke hver side av boken og blogge om mine resultater. Kanskje man får det til, men mest sannsynlig ikke. Jeg har jo forsøkt å blogge om reise, jeg har forsøkt å blogge om håndarbeid og nå tilfører jeg baking på bloggen.
Jeg skjønte jo at bakingen skulle ta av for alvor med tanke på at jeg fikk en Kenwood Major i bursdagsgave. Den lille håndmikseren min ser nå ut som en liten feig pingle i forhold. Men jeg vet den kan gjøre jobben, den også. Den fikk jo kanskje kjørt seg litt med julebaksten!
Det tredje hintet for bakingen var da jeg fikk boken "Cake pops" av Molly Bakes skrevet av englands cake pop dronning!
Jeg tar hintet og vil forsøke å bake mer enn hva jeg har gjort ellers i år! Jeg får jo da heller invitere til samlinger hos meg slik at shopaholiceren og familien ellers kan få smake på godsakene. Om jeg ikke deler vil jeg jo bare bli feit! Eller feitere.... Min bror kom jo en gang med et forslag om at vi kunne forsøke spise forbi diabetes type fire og bygge opp kroppene slik at man veide over 200 kilo! Klart det kunne være et mål å være kroppsbygger, men jeg har en anelse om at det er å gå i feil retning!
Jeg får heller tvinge på eventuelle resultater på familie,venner og kollegaer!

Det nederste bildet er elegant "stjålet" fra Molly sin blogg! Utrolig mange fine bilder på nettsiden der så gå inn og bli inspirert!
 

Ingen kommentarer: