fredag, mai 30, 2014

Det skjer så mangt på Hovedøen....

.... men i går skjedde det fint lite!


Når man først har en feriedag kan man jo finne på noe å gjøre. Frk. Blå foreslo en tur til hovedøya kunne være en passelig tur. Av og til behøver man ikke å reise så innmari langt for å få feriefølelsen. Jeg fikk feriefølelsen i dag da man la seg til på berget med denne utsikten.


Lukten av sjø, solsteik, vind, sol, lyden av mennesker som bader, båter som tøffet langsomt forbi, skravlings på høyt nivå, kan det bli bedre enn dette? Kan hvert fall si at sommerfølelsen var på plass nå som Mai måned snart er over.


Ett par kjøtt "betar" og noen ostepølser ble slengt på engangsgrillen. Sammen med litt brokkoli salat og potetgull har man en utrolig god middag ute i det fri. Det var utrolig godt å bare kunne legge seg ned og slappe av i sola en hel dag.  Jeg ville jo ta siste båt hjem, men det var litt i overkant optimistisk kanskje, og kanskje like greit når bussene gikk såpass sjelden i dag.


Dersom bussene hadde vært litt mer samarbeidsvillige i dag ville man rukket høymesse i klosterruinene i stekende solskinn. Men da vi ikke rakk inn til hovedøya så fort vi hadde tenkt så slapp vi jo det. Siden Frk. Blå er hedning var hun vel glad til. Da kunne man heller kose seg med Kjøtt "betan" som lå på grillen...


Får heller forsøke å tenke på den muligheten til neste år.
Det er jo fler jeg kjenner som ikke har vært på hovedøya enda...

Ingen kommentarer: